Šta kada sudbonosno DA pokuca na vrata

Već dugo ste u vezi i sanjate momenat kada ćete biti isprošeni, jer je to jedan od najvažnijih dana u životu svake devojke. Ako se to dogodi u momentu kada ste najmanje očekivali, ne brinite se, venčanje se može vrlo brzo organizovati, jer je tu ketering usluga da ispuni sve vaše želje i prohteve. A mlada samo treba da vodi računa da tog najlepšeg dana u svom životu zablista u najlepšem izdanju.

Neka venčanica bude njena jedina preokupacija, a o svemu ostalom neka brigu prepusti ketering usluzi za koju se odlučila zajedno sa svojim partnerom. Evo nekoliko važnih detalja svake svadbe.

Prostor

Jedan od najvažnijih segmenata, jeste prostor. Kada se kaže najvažniji ne misli se da će svadba biti lepa samo zbog dobrog prostora, ali se misli da bez prostora nema svadbe. Neke sale su zauzete mesecima unapred, pa na ovu stavku prvo obratite pažnju. Koju ćete odabrati, pored vašeg ukusa, zavisi i vaša finansijska situacija.

Dekoracija

Vrlo važan deo u pripremi venčanja i tog posebnog dana u životu svake žene, jeste dekoracija prostora, ali i stolova. Odabir cveća možete spojiti sa prostorom i samim ambijentom, uklopiti boje sa cvećem. U zavisnosti koje cveće volite, možete uklopiti boje, pa spjiti sa bojama stolica i stolova. Ako se brinete da li ćete sami moći osmisliti i odabrati sve, tu su usluge raznih dekoratera i cvećara koje vam mogu biti od koristi, kao što je ketering zadužen za hranu.

Hrana

Proslava ne bi bila proslava bez dobre hrane. Imajte u vidu da će to najveći utisak ostaviti na većinu gostiju. Bez dobre hrane nema dobre zabave. Većina restorana nudi svoju hranu, koja može biti vrlo dobra, ali isto tako ako niste zadovoljni i imate neke druge prohteve, želje ili ko zna šta već, možete se obratiti ketering usluzi, koje su sad sve popularnije i izbor je daleko veći nego nekad, pa u ponudi postoji apsolutno sve, od slanih zalogaja, do slatkiša. Posebno ako je svadba za manji krug ljudi, ova usluga je daleko bolji izbor.

Muzika

Pored prostora, dekoracije i hrane, jedan od takođe važnijih faktora jeste muzika i odabir iste. Vrlo je važno kakav ćete bend odabrati, od toga zavidi atmosfera celokupne svadbe i proslave. Možete sami odabrati pesme koje će pevati, možete se osloniti na njihov odabir, a možete i dozvoliti da gosti sami naručuju. To zavisi isključivo od vas.

Torta

Kao kruna večeri, jeste mladenačka torta. Svi gosti to jedva čekaju, jer je to jedan od romantičnijih momenata večeri. Odaberite pesmu koja će pratiti taj moment, odsecite parče torte i ne zaboravite da nafilujete nos svog mladoženje. Torte mogu izgledati onako kako ih vi zamislite, zato je tu ketering usluga da napravi upravo onu onakvu kakvu poželite. Mladenačka je obično na nekoliko spratova, raznih oblika, ali i ukusa. Važno je samo da postoji nekoliko različitih ukusa i da u ponudi postoje kako čokoladne  i voćne. Zato ako ste pozvali ketering, ne morate brinuti ni o čemu, jer će oni sve pripremiti na najbolji način.

Leave a comment